Вече от доста време знаем, че Брад Пит ще ни вкара

...
Вече от доста време знаем, че Брад Пит ще ни вкара
Коментари Харесай

Брад Пит в F1 - тийзър филма, който всички очакват със затаен дъх

Вече от много време знаем, че Брад Пит ще ни вкара в света на високите скорости с филм за F1, който дава обещание незабравимо прекарване.
 Трейлър на
16 години по-късно - Брад Пит и Джордж Клуни още веднъж дружно на екран

Трейлър на " Вълци единаци "

Все отново приказваме за филм, който снима част от сцените си по време на същински надпревари от F1 и употребява особено основана камера, с цел да ни накара да се почувстваме като водачите в болидите.

Досега филмът си нямаше име, само че това се промени. и компания използваха състезанието на пистата Silverstone във Англия, с цел да пуснат първи тийзър на F1.

Точно по този начин, филмът ще се споделя F1 и показаните фрагменти са в действителност обещаващи. Всичко стартира с думите на Сони Хайс (Пит), че Red Bull, Ferrari, Mercedes, Aston Martin и McLaren имат болиди, които са извънредно бързи на прави прави, само че той желае да бъде основан подобен, който да е бърз и на завоите, където се печелят надпреварите.

Самият Хайс е отдръпнал се от надпреварите водач, който обаче прави огромното си завръщане в тима на APXGP, с цел да помогне на изгряващата звезда Джошуа Пиърс (Дамсъ Идрис).
 Колко (много) коства филмът на Брад Пит за F1
Колко (много) коства филмът на Брад Пит за F1

Очакванията са високи

F1 би трябвало да тръгне по кината през юни 2025 година, което е след цяла една година, само че явно от Apple са решили, че е добра концепция да ни подгреят още от в този момент. Премиерата на кино лентата е планувана за 25 юни, само че няма информация по кое време ще се появи в стрийминг платформата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР